'Şans yanımızdaydı'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Trabzonspor karşısında ilk yarıda çok şanslı olduklarını belirterek, "Doğrusunu söylemek gerekirse şans yanımızdaydı. İlk yarı 4-0 olabilirdi" dedi

AYTEMİZ Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Trabzonspor maçı ardından düzenlenen basın toplantısında çok şanslı olduklarını vurguladı. Susic, "Maçın ilk yarısında çok şanslıydık, iyi oynamadık. İlk yarıda objektif olursak Trabzonspor’un 3-4 gol atması gerekiyordu. Kariyerimde belki de ender olarak ilk yarıda 2 oyuncu değiştiriyorum. Ama başka çarem kalmadı ve bu nedenle değişiklik yaptık. Bu maç bana zaaflarımızı gösterdi. Şuanda neden 40 gol yediğimizi daha iyi anlıyorum. Bugün şansımız çoktu ve Allah’ın da bizi koruduğuna inanıyorum” dedi. Gelecek maçlarda daha iyi olacaklarını belirten Susic, “Ofansif futbolu seviyorum. Trabzonspor çok kaliteli bir takım. Biz ligde kalmak için savaşıyoruz. İnşallah gelecek maçlarda da şansımız yanımızda olur. Takıma dönecek oyuncuların da katkılarıyla gelecek haftalarda daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

20 Şub 2017 - 23:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber