Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Arda Turan

Gladbach karşısında 3 gol ve 1 asistle oynayan Barcelona'lı Arda Turan, yüzde 58'lik oy oranıyla Şampiyonlar Ligi'nde 6. haftanın en iyi futbolcusu seçildi

İSPANYOL ekibi Barcelona’da forma giyen milli oyuncu Arda Turan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 6. haftanın en iyi futbolcusu seçildi.
UEFA’nın internet sitesinde sona eren oylamaya göre, Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach’ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Arda Turan, 6. haftanın en iyi futbolcusu kategorisinde birinci oldu.
En iyi futbolcu kategorisinde oyların yüzde 58’ini alarak zirveye çıkan Arda Turan’ı, Bayern Münih’ten Robert Lewandowski yüzde 17 oyla, Dinamo Kiev’den Andriy Yarmolenko ise yüzde 8 oyla takip etti.

09 Ara 2016 - 14:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber