Salih için dev teklifi geri çevirdi

Kocaman'ın prensiydi, Yanal'la unutulan isimler arasına girdi. Ancak Salih Uçan'ın geçen sezon Lazio maçlarındaki performansı Roma'nın listesinde yer alması için yetti. İtalyanlar 10 milyon Euro verdi ancak Aziz Yıldırım tam 30 milyon TL'yi geri çevirdi

GEÇTİĞİMİZ  sezon Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ile 26 maça çıktı. Milli takımın tüm kategorilerinde forma şansı buldu, en çok konuşulan oyuncularından oldu: Salih Uçan... 20 yaşındaki futbolcu Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinden sonra formayı unuttu. Ligde yalnızca 128 dakika oynayan Salih, kulübeye mahkum kaldı. Buna rağmen Salih’in geçtiğimiz sezonki performansı İtalyanlar’ın aklında kaldı. Roma, genç oyuncuyu Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında Lazio’ya karşı gösterdiği performansın ardından listesine aldı. İtalyan ekibi, Salih için 10 milyon Euro verdi. Çizme basını da, Roma’nın Salih’te ısrarcı olduğunu yazarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Bu futbolcunun satılmasına karşı çıkan Yıldırım, İtalyanlar’a olumsuz yanıt verdi. Yıldırım “Hayır” dedi ama Salih’in ikinci yarıda da forma şansı az gibi görünüyor. Çünkü Yanal, ideal 11’in dışına çıkmak zorunda kaldığında Selçuk ve Topuz gibi takımın tecrübeli isimlerini tercih ediyor.

31 Oca 2014 - 10:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber