Şahin'den destek çağrısı

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Süper Lig'de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor'a destek çağrısı yaptı. Sporseverleri ve işadamlarını kombine kart almaya davet eden Şahin, "Süper Lig'de kalmasını arzuladığımız takımımıza daha çok destek vermemiz gerekiyor. Sezon sonuna kadar içerideki maçlarda gereken desteği verelim" dedi

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in girişimleri ile Alanyaspor'un kombine kart fiyatları 200 ve 400 TL olarak yeniden belirlendi. Bugün ALTSO'da bir toplantı düzenleyen Şahin, yaptığı açıklamada Alanya halkını tribünlere davet etti. Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu, Passolig Vip ve Kombine'den sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahri Gürses, yönetim kurulu üyesi Mehmet Güler ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu'nun da katıldığı toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Şahin, "Alanyaspor yönetimi ile ortak başlattığımız kampanya ile kombineler 200 ve 400 TL olarak yeniden fiyatlandırıldı. Son bir kaç yılda yaptığı atılımlarla tarihi bir başarı göstererek adını Süper Lig'e yazdıran Aytemiz Alanyaspor'umuz, ilk yılında tecrübeli rakipleriyle kora kor bir mücadele sergilemektedir. Süper Lig'de şampiyon olmuş takımlardan puan ve puanlar alarak şehrimizin tanıtımın katkı yapan Alanyaspor'un bu ligde kalıcı olması hepimizin ortak temennisidir. Ancak üzülerek görmekteyiz ki, çok büyük zahmetler çekilerek kurulan takımımız, kendi evindeki maçlarda çoğunlukla boş tribünlere oynamaktadır. Bu noktada Alanya halkı olarak bizlere önemli görevler düşmektedir. Özellikle de işadamlarımızın, şehrin tanıtımına katkı yapan Alanyaspor'umuza daha fazla sahip çıkmasını istiyoruz. Zaten sahip çıkıyorlar, Allah razı olsun" dedi.
ŞAHİN 5 KOMBİNE ALDI
Alanyaspor'un ligde kalması için taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Şahin, "Geçen yıl deplasmanda oynadığımız son 5 maçımıza dolu dolu gittik. Bende giden kafilelerde yer aldım. Çünkü sıkıntılı bir durum vardı. O süreçte hakemlerden de çok çekmiştik. Alanyaspor'un bu ligde kalmasını sağlamak, başta kombine satışlarını arttırmakla mümkün olacaktır. Başta Alanya'mızın gururu devlet ve hizmet adamı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu olmak üzere, herkes Alanyaspor'un başarısı için çalışmaktadır. Tekrar sizlerin huzurunda Alanyaspor Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu özveri hem ekonomik anlamda, hem de iş anlamında ciddi bir kayıptır. Arkadaşlarımız bu fedekarlığı yapıyor, bizler de Alanya halkı olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Stadyumumuzu doldurmalıyız. Ekonomik anlamda da Alanyaspor'un Süper Lig'de oynaması ciddi katkı sağlayacaktır. Türkiye içerisinde turizm tanıtımı olarak eskik kaldığımız dönemde Alanyaspor Süper Lig'e çıktı ve tanıtımımıza ciddi bir katkı sağladı. Bu düşünceden hareketle, üyelerimizden Alanyaspor'un kendi evinde oynayacağı mücadelelerde destek vermeleri için tribünlere davet ediyorum. Benim sezon başında aldığım kombine kartım vardı. Ama şimdi kampanya başlatmak için kendi şirketime 5 tane daha kombine aldım. Bütün işadamlarımızı da kombine kartlara ilgi göstermelerini istiyorum. Alanyaspor'umuza başarılar diliyor, herkese saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

07 Ara 2016 - 12:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber