Sabri serbest kaldı!

Bu sezon toplam 30 maçta forma giymesi halinde sözleşmesi otomatikman uzayacak olan tecrübeli futbolcu, sakatlık geçirince bu fırsatı kaçırdı

GALATASARAY'DA sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinde ilginç bir durum ortaya çıktı. 2012'de yapılan 2+1 yıllık kontrata göre, bu sezon 30 maçta görev alması halinde sözleşmesi otomatikman uzayacak olan tecrübeli futbolcu, sakatlanınca fırsatı kaçırdı. Şu ana kadar 26 maça çıkan Sabri'nin bu durumda sözleşmesindeki opsiyon geçerliliğini yitiriyor. Yönetim, 1999'da Florya'nın kapısından giren Sabri ile yeni anlaşma yapmak zorunda. Aksi halde 'Sabri Reyiz' serbest kalıyor. 1 milyon 250 bin dolar garanti para alan Sabri'nin maç başı ücreti 15 bin dolar.
(Sabah)

26 Nis 2014 - 09:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber