'Risk almamız gerekiyordu'

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, "Maç 2-1'e geldiği zaman bizim için burası kırılma noktasıydı ama akabinde 3-4 dakika sonra gelen gol direncimizi düşürdü" dedi

AYTEMİZ Alanyaspor'a karşı 4-1 kaybeden Adanaspor'da teknik direktör Levent Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Şahin konuşmasına, Aytemiz Alanyaspor'u tebrik ederek başladı. "Oyunun kırılma anlarında oyunu lehimize çeviremedik" diyen Şahin, "Özellikle yediğimiz 2 duran toptan sonra bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu ama bunu takım olarak vermeliydik. 2-0'dan sonra oyunun belli bölümünde risk almamız gerekiyordu ve bunu da aldık. Maç 2-1'e geldiği zaman bizim için burası kırılma noktasıydı ama akabinde 3-4 dakika sonra gelen gol direncimizi düşürdü. Sonrasında daha fazla risk aldık. Son dakikada yediğimiz golle de 4-1 mağlup olduk. Rakibi tebrik ediyoruz" dedi.

25 Şub 2017 - 23:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber