Rıdvan Dilmen'den flaş sözler

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Başakşehir maçının ilk yarısının ardından yağtığı değerlendirmede "Salih genç ama hiç görünmüyor, kuvveti yok" dedi

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının ilk yarısında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"BAŞAKŞEHİR LİDER GİBİ DEĞİL"

"25 -26 maçtır yenilmeyen bir takıma karşı oynuyorsunuz. Fenerbahçe iyi oynuyor. Başakşehir savunma anlamında iyi ama hücum olarak beklentinin altında kaldı. Lider takım gibi oynamıyor. Fenerbahçe'de Hasan Ali ve Şener çok iyi oynuyorlar."

"SALİH GENÇ AMA ORTADA YOK"

"Salih genç oyuncu olmasına rağmen pek gözükmüyor çok kuvvetli değil ve uzun zamandır oynamıyor. Maç için en büyük eksilik kart olabilir bir anda 9 kişi kalabilirsiniz."

22 Oca 2017 - 21:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber