Rıdvan Dilmen'den Alanyaspor yorumu

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Alanyaspor - Beşiktaş maçını yorumladı

İŞTE Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Yaslanan takıma karşı da etkili kontra atakta da etkili... Beklerken çok çabuk doğru paslarla ikinci golü buldu. Bu bir takımın artısını gösterir. Çok bekler bir takım pozisyon bulamaz, buluyorlar. Beşiktaş topla ikinci bölgeye çabuk geçiyor."

FİNAL MAÇI GİBİ

"Beşiktaş oyuna öyle bir başladı ki, dünkü maçın ardından liderlik şansı geldi ve final maçı gibi müthiş bir konsantrasyon gösterdiler. Beşiktaş neden ligin favorisi hem oyuncu hem de futbol açısından..."

MAÇ 5-6'YA GİDEBİLİR

"Bu maç birden 5-6'ya gidebilir. Osmanlıspor maçı sonrası Quaresma biraz düzelmiş. Cenk'in sakatlığı umarım ciddi bir sakatlık değildir. Umarım darbeye dayalı bir sakatlığı vardır. Gereksiz bir sarı kart gördü sadece..."

ALANYA ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

"Aytemiz Alanyaspor takımı hücum yapmaya çalışıyor. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Vagner Love iyi bir golcü mesela. Tosic'in geleceğini tahmin etmedi bir de sol ayağıyla vurdu. Eğer sağ ayağıyla vursaydı daha iyi olabilirdi, sol ayağıyla vurunca biraz cılız bir vuruş oldu."

23 Oca 2017 - 21:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sherlock - Alanyaspor'da bir defa santrfor yok. Wagner Love, çok ağır kalıyor, şutları çok cılız, geri pası gibi. Koşarken dengeli değil, sanki her an düşecekmiş gibi koşuyor, kuvvetli değil. Halı sahada iş yapar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 21:41

Çorum Haber