REVİZYON SÜRECEK

Alanyaspor'da 36 kişilik kadro ilk etapta 30'a düştü. Devre arasında 7-8 oyuncu ile daha yolların ayrılması bekleniyor. Transfer açılırsa orta sahaya takviye gündemde

KADRO DÜŞECEK
SEZONA çok geniş bir kadro ile başlayan Alanyaspor'da revizyon sürecek gibi gözüküyor. İlk etapta 36 kişilik geniş kadrodan Ömer, Bayram, Eray, Okan Yılmaz, İshak ve Fuat'ı gönderen yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda 7-8 oyuncu ile daha yolları ayırmayı planlıyor.  Gönderilecek listesinde Askere gidecek olan Ali, kiralık verilecek olan Osman ve Onur Çelik ile Soner, Ahmet Küçüktalaslı, Samet, Cengiz ve Adem gibi oyuncular bulunuyor.  Teknik heyetin raporunu Adıyamanspor maçından sonra yönetime sunması bekleniyor.
ADIYAMAN'A GİDİYORUZ
ÖTE yandan devre arasında transferin önü açıldığı takdirde kadroya 3-4 yeni oyuncunun dahil edilmesi gündemde. Transfer listesinde yurt içinden oyuncular olduğu gibi yurt dışından gurbetçi oyuncular da gündemde. Öte yandan Alanyaspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçı için bugün yola çıkacak. Turuncu-Yeşilli takım maçın son çalışmasını yarın Adıyaman'da yapacak. Dün yapılan çalışmaya sınavları nedeniyle izinli olan Okan Mordal katılmadı. Takımda cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

#

10 Ara 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber