Raporu değerlendirdiler

Alanyaspor yönetim kurulu dün yaptığı toplantıda Teknik Direktör Armağan Turhan'ın Bolu kampı sonrası verdiği raporu değerlendirdi.

Alanyaspor yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını dün Kulüp binasında yaptı. Hasan Çavuşoğlu başkanlıındaki toplantıya as başkanlar Kamil Köseoğlu ve Dilaver Çekiç'in yanı sıra başkan yardımcıları ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı. Toplantıda ilk olarak Futbol takımın durumu değermendirildi ve takımın son durumu hakkında yönetime bilgi verildi. Ayrıca Teknik Direktör Armağan Turhan'ın Bolu kampı ile ilgili raporu yönetim kurulu üyelerine okundu.
Toplantının ikinci bölümünde mali konularüzerinde duruldu. Yönetim kurulu havuz payları, kombine kartların satışı konularında yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi. Son bölümde ise Alanyaspor kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu önceki gün katıldığı Türkiye Futbol Federasyonunun düzenlediği değrelendirme toplantası ile ilgili yönetime bilgi sundu. Çavuşoğlu, Dıgıtürk'un 2 maçı yayınlayacağını, kulüplere 140.000 TL destek sağlayacağını ifade etti.




#

30 Ağu 2012 - 02:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber