'PTT'de misafiriz'

11 yılın ardından Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü "Sivasspor PTT 1. Lig'de misafirdir" dedi

TEKNİK Direktör Osman Özköylü, Sivasspor'da çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Sivasspor gibi büyük ve Türk futboluna önemli hizmetler etmiş bir kulüpte görev almaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Sivasspor her futbolcunun, teknik adamın çalışmayı hayal ettiği bir kulüp" şeklinde konuştu. Yeni sezon hazırlıklarının hayırlı olmasını dileyen Özköylü, "Sivasspor PTT 1. Lig'de bu sene misafir. Geçmiş sezonda yaşanan hadiseleri, hatıraları hiçbir şekilde düşünmeyeceğiz. Geçmişten birtakım dersler çıkartacağız. Bu sene burada yapılması gerekenler doğru planlanacak. İnşallah, bu güzel şartları en doğru şekilde kullanıp Sivasspor'u bu sene olması gereken yere, Süper Lig'e tekrar geri döndürmek için çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık" diye konuştu. Özköylü, yeni sezonda taraftarı heyecanlandıracak bir takımın sahada olacağını da sözlerine ekledi.

26 Haz 2016 - 21:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber