PRİMLER UĞUR'DAN

Alanyaspor'un Turgutluspor'u mağlup etmesinin ardından Mali Başkan Levent Uğur takıma büyük bir jest yaparak 15.000 TL tutarındaki galibiyet primini soyunma odasında dağıttı.

SOYUNMA ODASINDA ÖDEDİ
ALANYASPOR’DA farklı Turgutlu galibiyeti mali başkan Levent Uğur'u aşka getirdi. Uğur maçın hemen sonunda soyunma odasına girerek," Bugün siz tüm Alanya'yı mutlu ettiniz. Bende sizi ödüllendireceğim" dedi ve 15.000 TL tutarındaki galibiyet primini soyunma odasında futbolculara ödedi. 90 dakika sonunda 750'şer TL'yi ceplerine indiren futbolcular mali başkan Levent Uğur'a teşekkür ettiler. Levent Uğur ise yaptığı açıklamada, "Kimsenin haberi yoktu. Devre arasında genel kaptana ve futbolculara prim vereceğimi söyledim. Bu haber futbolcuları ateşledi ikinci yarı oynanan futbol ve alınan sonuç ortada. Bana da sözümü tutmak kaldı" dedi.
TANYOLAÇ İZİNLİ
ALANYASPOR’DA hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fethiye maçı hazırlıklarına bugün yapacağı ilk antrenmanla başlayacak. Özel işleri nedeniyle Alanya dışında bulunan Teknik Direktör Abdullah Tanyolaç çalışmaya katılmayacak. Tedavileri süren futbolculardan Ömer ve Soner'den ikilisinden Soner'in Fethiye maçında kadroya alınma ihtimali olduğu ifade edildi. Teknik Direktör Abdullah Tanyolaç, Turgtulu maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Futbol adına sahada güzel şeyler yaptık. Disiplinli bir oyun oynadık. Fark daha da büyüyebilirdi. Son dönemde çok pozisyona giriyorduk atamıyorduk bu maçta goller atmaya becerdik. Takım olarak kenetlendik ve başardık" dedi.
Takımı ben ateşledim
Mali Başkan Levent Uğur maç berabere iken devre arasında soyunma odasına indiğini ve kazanılması halinde galibiyet primini soyunma odasında ödeyeceğini ifade ettiğini yaşananların takımı ateşlediğini ifade etti.

#

09 Mar 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber