Play-Off bir TL

Alanyaspor Yönetim Kurulu, Play-Off'ta Oba Stadyumu'nda oynanacak olan maçların bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı. Turuncu-Yeşilli takım bugün Diyarbakır'a gidiyor

PROTOKOL UĞURLAYACAK

Play-Off ilk maçında cuma günü deplasmanda Diyarbakırspor'la karşılaşacak olan Alanyaspor maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Turuncu-Yeşilli takım bugün sabah yapacağı antrenmanın ardından kulüpte protokolla öğle yemeği yiyecek ve ardından Diyarbakır'a uğurlanacak. Maç öncesi takımda Kazım dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Burak'ın da maç kadrosuna alınması bekleniyor. Takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Statü gereği oyuncuların tüm sarı kartları da sıfırlanmış durumda.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Alanyaspor Yönetim Kurulu, 20 Mayıs Salı günü Oba Stadyumu'nda oynanacak olan Diyarbakırspor maçının bilet fiyatını 1 TL olarak açıkladı. Maç biletleri bugünden itibaren Alanyum AVM'de satışa çıkacak. Yönetim kurulu tur geçildiği takdirde ikinci turda bilet fiyatını 1 TL olarak uygulayacak. Kombine kartı olanlar ise ücretsiz olarak maçları izleyebilecek. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "'Play-Off'ta 1. Lig vizesi alabilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Salı günü herkesi Oba Stadyumu'na bekliyoruz" dedi.

13 May 2014 - 21:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber