Plajda şampiyon Seferihisar

TFF Plaj Futbol Ligi'nin final karşılaşmasında Nabufit Alanyaspor ve Seferihisar Cittaslow takımları kıyasıya bir mücadele verdi. Dev karşılaşmanın galibi, Nabufit Alanyaspor'u 6-5 mağlup eden Seferihisar Cittaslow takımı oldu

ALANYA'DA yapılan TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri, bugün oynanan final karşılaşması ile son buldu. Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirilen yarı final maçlarının ardından finale çıkan Nabufit Alanyaspor ve Seferihisar Cittaslow, çok sayıda spor severin izlediği müthiş bir final maçı yaptı. Üç devre olarak oynanan karşılaşmanın ilk periyodu 3-3'lük skorla sona erdi. İkinci periyotta rakibine diş geçiremeyen Nabufit Alanyaspor, yediği golle ikinci periyotu 4-3 geride kapattı. Üçüncü ve son periyotta Stankovic ile eşitliği yakalayan temsilcimiz, Barış'ın gölüne engel olamadı ve skor 5-4'e geldi. Bu golün ardından Stankovic tekrar sahneye çıktı ve finallerdeki 16. gölüne imza atarak skoru 5-4'e getirdi. Bristel'in golüyle tekrar öne geçen Seferihisar, skoru 6-5'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Seferihisar Cittslow takımı TFF Plaj Futbol Ligi finallerinin şampiyonu oldu.

23 Eki 2016 - 14:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber