Plajda çeyrek final

Alanya'da düzenlenen 2016 TFF Plaj Futbolu Ligi finallerinde grup müsabakaları tamamlandı ve çeyrek finalistler belli oldu

NABUFİT Alanyaspor, Karasu Belediye Karsaş, Seferihisar Citta Slow ve Tepebaşı Belediyespor gruplarını birinci sırada tamamladılar. 1941 Mutkispor, Arsuz Belediye, Belediye Ercişspor ve Manavgat Belediyesi ise grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi. Organizasyon kapsamında 19 Ekim 2016 tarihinde takım temsilcileri ile TFF Gelişim Ligleri Müdürlüğü yetkililerinin bir araya geldiği bir toplantı yapıldı. Toplantıda plaj futbolunun gelişimi ve gerçekleştirilen organizasyon ile ilgili görüşler ve öneriler alındı. Alanya Belediyesi Meclis Salonu'nda dün yapılan kura çekimi sonucunda ise çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Bugün oynanacak olan çeyrek final maçlarının ardından yarın da yarı final mücadeleleri oynanacak. Final maçı ise Pazar günü saat 12.15'de oynanacak. 
BUGÜNKÜ ÇEYREK FİNAL MAÇLARI 
12.15 - Karasu Bld. Karsaş - 1941 Mutkispor
13.30 - Nabufit Alanyaspor - Belediye Ercişspor
14.45 - Seferihisar Cittaslow - Arsuz Belediye
16.00 - Tepebaşı Belediye - Manavgat Belediye

20 Eki 2016 - 22:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber