Pazar'ı bekliyoruz

Alanyaspor, yarın kendi seyircisi önünde Karadeniz temsilcisi Pazarspor'u konuk edecek. Aydın bölgesi hakemi Erbay Aldemir'in düdük çalacağı maç saat 15.00'de başlayacak

ÖNEMLİ MAÇ

Lige iyi başlayan ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kızılcahamamspor'a 1-0 yenilen Alanyaspor yarın kendi sahasında ligde orta sıralarda yer alan Rize temsilcisi Pazarspor'u konuk edecek. Aydın bölgesi ulusal hakemlerinden Erbay Aldemir'in yöneteceği maç saat 15.00'de başlayacak. Alanyaspor'da sakat olan Türker ve Mertgül maç kadrosunda yer almayacak. Savunma oyuncusu Koray'ın durumu ise bugün yapılacak olan ter idmanından sonra belli olacak. Alanyaspor dün maçın oynanacağı Oba Stadyumu'nda çalıştı. Turuncu-Yeşilli takım bugün son bir ter idmanı yapacak.

KORAY ŞÜPHELİ

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu yarınki zorlu maç öncesi tüm futbolseverleri Oba Stadyumu'na davet etti. Çavuşoğlu, "Geçtiğimiz hafta farklı kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Bu maçtan sonra yarın oynayacağımız Pazarspor maçı daha da büyük önem kazandı. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız maça en iyi şekilde hazırlandılar. Taraftarlarımızı yarınki Pazarspor maçına bekliyoruz" dedi. Konuk Pazarspor da bugün Alanya gelecek ve Gold City Otel'de kampa girecek. Rakip takımda maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.



  HAFTANIN PROGRAMI

 (5 EKİM CUMARTESİ)
   ALTAY-BUGSAŞ
   (6 EKİM PAZAR)
ALANYASPOR-PAZARSPOR
ANKARAGÜCÜ-NAZİLLİ
EYÜP-DİYARBAKIR BLD.
GÜNGÖREN-KÖFREZ FK.
BANDIRMA-TEPECİKSPOR
İSKENDERUN-ALTINORDU
BOZÖYÜK-K.HAMAMSPOR
OFSPOR-BAYRAMPAŞA

04 Eki 2013 - 23:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber