Payallar'dan farklı başlangıç

Antalya 2. Amatör Küme'nin yeni takımlarından olan Payallarspor, Konaklı Stadyumu'nda konuk ettiği Alanya Belediyespor'u 6-0 yenerek ilk resmi maçında farklı bir galibiyet aldı

GEÇTİĞİMİZ aylarda kurulan ve Antalya 2. Amatör Küme'de lige başlayan Payallarspor, ligin ilk maçında karşılaştığı Alanya Belediyespor'a yarım düzine gol atarak iddialı bir ekip olduğunu gösterdi. Takımın başına geçtiğimiz günlerde geçen teknik direktör Haydar Durusoy, "Yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen geçen kısa sürede lige çok iyi hazırlandık. İyi ve kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Allah izin verirse el ele vererek üst liglere yükselmek istiyoruz" dedi. Galibiyetten ötürü futbolcularını kutladığını da söyleyen Durusoy, "İlk resmi maçımızda 3 puan almak gerçekten de çok önemliydi. Tüm futbolcularımı kutluyorum" dedi.

#

23 Şub 2016 - 00:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber