Payallar'da Şimşek dönemi

Antalya Süper Amatör Küme'nin yeni ekibi Payallarspor olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak giren İsmail Şimşek, sarı siyahlı ekibin yeni başkanı seçildi

BU sezon tarihinde ilk kez Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Payallarspor, olağanüstü kongreye gitti. Elvin Deluxe Otel'de önceki gün yapılan olağanüstü kongreye Payallarspor'un 32 üyesinden 18'i katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Özkan, 2 yılda oynadıkları 26 maçta 26 galibiyet alarak rekor kırdıklarını söyledi. Oynanan bu 26 lig mücadelesinde 131 gol atıp, kalelerinde sadece 10 gol gördüklerini ifade eden Özkan, kulübün faaliyetleri, gelir, giderleri ve hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, kulübün kurulmasından bugüne kadar kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kongrede yeni başkan seçilen İsmail Şimşek "Bir şeyleri başarmak istiyorsak bu hep birlikte olacak. Kimse tek başına bişey yapamaz. Başkan kendi başına birşey ifade etmiyor. Başarılı olabilmemiz için birlik beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bölgemizde ilgi görmeye başlayan, sevilen ve tutulan bir kulüp olmayı başaran Payallarspor'un başarısı için hep birlikte çalışmaya hazırım" şeklinde konuştu. 
Payallarspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 
İsmail Şimşek, Adil Çekiç, Lütfi Ergin, Hilmi Öztürk, Mustafa Selçuk Tekin, Paşa Yiğitbay, Nusret Satan, Cuma Yiğitbay, Seyit Demir, Cemil Aksoy, Süleyman Hoşgör, Murat Pişkin, Mustafa Özkan, Mehmet Sağlam, Mehmet Fatih Ademoğlu ve Ahmet Cinas.

27 May 2017 - 00:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber