Paciencia rotayı çizdi

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Domingos Paciencia oyuncularını antrenman öncesi uyarıp, puan farkının kapatılmasını hedef olarak gösterdi. Genel Menajer Süleyman Hurma da "Sakat oyuncularımızın iyileşip aramıza dönmesi bizim en büyük transferlerimiz" dedi

KAYSERİSPOR'DA, Karpuzatan Tesisleri’nde, oyuncularına ilk antrenmanını yaptıran teknik direktör Domingos Paciencia, sarı kırmızılı oyunculara hitaben yaptığı konuşmada "Antrenmanları, maç kadar ciddiye alındı. Antrenmanlara tekmeliksiz asla çıkmayın. Ligde gördüğüm kadarıyla yeterince zaman ve puan kaybettik. O nedenle daha çok çalışıp, aradaki farkı kapatmalıyız"

EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ SAKATLARIMIZIN DÖNMESİ

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da sarı kırmızılı ekibin ikinci yarıdaki en önemli transferlerinin sakat oyuncularının yeniden takıma dönüşü olduğuna dikkati çekerek, "Kayserispor'un en büyük transferi sakat oyuncularımızın takıma yeniden dönmesi, aramıza katılmasıdır. Şu anda elimizdeki kadromuz yeterli ve iyidir. Çek Vanek ile Gurbetçi Levent'i renklerimize kattık. Devre arasında transfer yapmak kolay değil. Şartlar değişirse, bir iki oyuncu daha alırız. UEFA'da final oynatmış bir teknik direktör aldık. Genç neslin en iyi birkaç antrenöründen biri. Kayserispor'a faydalı olacak. Biz de ona elimizden geldiğince destek vereceğiz" dedi. Hurma, sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı Portekiz, Arjantin liglerinden oyuncu almasını ise "Üst kalite oyuncu almak isterseniz, yani Almanya İngiltere İspanya'daki oyuncular ülkemiz futboluna gelmek istemiyorlar. O nedenle o bölgeden gelenleri tercih ediyoruz" şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR BAŞARIYI BİZDEN ÇOK İSTİYOR

Kayserispor kaptanı Abdullah Durak'da "Devre arasında kampında iyi çalıştık. Tüm takımlardan daha çok çalıştık. Hazırlık maçları da iyi geçti. Teknik direktörümüz Domingos Paciencia aramıza yeni geldi. İlk gözlemlediğimiz, onun başarıyı bizden çok istemesi. İnancı tamam. Biz bu işin içinden en kısa sürede çıkacağız" diye umutlu konuştu. Kayserispor'un Sırp stoperi Simiç ise ayağındaki stres kırığı nedeniyle antrenmana katılmayıp, düz koşu yapan tek isim oldu.

21 Oca 2014 - 12:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber