Özgün Kardelen bölge üçüncüsü

Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, sportif faaliyetlerdeki başarılarına bir yenisini daha ekledi

TÜRKİYE Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2017 programında yer alan Antalya Bölge Basketbol Şampiyonası'nda üçüncülük kupası Alanya'ya geldi.
Antalya Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda başarılı maçlar çıkartan Özgün Kardelen'li basketbolcular, final grubuna kadar çıkma başarısı gösterdi ve şampiyonada üçüncülük elde etti. Özgün Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve kulüp başkanı Feridun Özdeş "Özel bireylerin gelişmesi ve toplum içerisinde kendilerini ifade etmeleri için yıllardır sürdürdüğümüz spor çalışmalarına bir başarı halkası daha ilave ettik. Başarının mimarları olan koçlarımız Bayram Özcan Akder ve Sinem Uçar başta olmak üzere sporcularımı ve ailelerini kutluyorum" dedi.

23 May 2017 - 23:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber