Özgün'den 'Özel' başarı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Akdeniz Bölgesi Yüzme Şampiyonası Alanya'da gerçekleşti. Alanya'yı temsil eden Özgün Kardelen Spor Kulübü'nün 3 sporcusu 4 altın ve 1 bronz madalya kazandı

OLİMPİK Yüzme Havuzu'nda yapılan yarışmalarda Hatice Demirel 50 metre sırtüstü, 50 metre kurbağalama ve 200 metre serbest stilde Akdeniz Bölge Şampiyonu oldu. Güleser Demirel ise 100 metre serbest stilde Akdeniz Bölge Şampiyonu olurken, 100 metre serbest stilde yarışan Özgür Karadayı da Akdeniz Bölge üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca, 3 dalda şampiyon olan Hatice Demirel, 50 metre sırtüstü dalında Türkiye şampiyonası barajını da geçerek büyük bir başarıya imza attı. Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Kurucusu ve Spor Kulübü Başkanı Feridun Özdeş, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek "Çok mutluyuz, Alanyamıza bir başarı daha getirdik. Bunlar tesadüf başarılar değildir. Çok emek verildi. Sporcularımın yaşları çok küçük olmasına rağmen büyük başarılara imza attılar. Bu başarıların gelmesinde tabi ki aileleri ve antrenörleri çok büyük paya sahipken, bunun yanında bize her türlü kolaylığı sağlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Belediye Spor Müdürü Levent Uğur ile İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak'a da teşekkür ederim. Yolumuz uzun, daha büyük başarılar gelecektir. Unutmamak gerekir ki, başarı tesadüf değildir. Özel çocuğu olan aileler mutlaka spor ile tanışmalıdır" dedi.

30 Mar 2017 - 00:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber