Özçelik Kahvaltı verdi

ALANYASPOR, dün Montain Restaurant'ta kahvaltıda bir araya geldi. Futbol şube sorumlularından Fahri Özçelik'in davetlisi olarak kahvaltıda buluşan Turuncu-Yeşillilerde teknik heyet ile futbolcular, önemli Körfez karşılaşması öncesinde moral buldular.

Özçelik, "Sezon sonunda Play-Off'lara giden takımların arasında yer almak istiyoruz. Takım olarak bu yeteneğe ve kabiliyete sahibiz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Körfez maçında tüm Alanya halkını stada bekliyoruz" dedi.

#

30 Mar 2012 - 01:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber