Özcan iddialı

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan "Bizim için de prestij anlamında çok önemli bir maç olacağını düşünüyorum. Maçı kazanmamız, bugünleri yarınlara taşımak adına önemli" şeklinde konuştu

'PRESTİJ MAÇI'

ALBİMO Alanyaspor maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, ALBİMO Alanyaspor maçının karşı takım için çok önemli olduğunu ve bunun için sahada çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. ALBİMO Alanyaspor maçında oyun disiplininden kopmak istemediklerini ifade eden Özcan, "Ligde kalan son iki maçımızdan birisi deplasmanda oynayacağımız ALBİMO Alanyaspor müsabakası. Maça karşı takımın cephesinden baktığımızda onlar için de çok önemli bir maç olacak. Bunun ALBİMO Alanyaspor için 'Play-Off' yolunda her ne kadar önemli bir maç olduğunu bilsek de, bizim için de prestij anlamında çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum.

'MÜCADELE EDECEĞİZ'

Maçı kazanmamız bizim açımızdan bugünleri yarınlara taşımak adına ayrı bir öneme sahip olacak. Biz yine her müsabakada olduğu gibi skor her ne olursa olsun, Orduspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışan, yüreğinde ne varsa ortaya koymaya çalışan bir ekibiz. ALBİMO Alanyaspor maçı da bu düşünceler çevresinde oynanacak bir maç" dedi. Öte yandan Orduspor, deplasmanda oynayacağı ALBİMO Alanyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Durugöl'de bulunan Orduspor Tesisleri'nde Özcan yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan Yunus Şimşek ve ayak bileği şişen Burak Özsoy katılmadılar.

14 May 2015 - 11:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber