'Oyuncularımdan memnunum'

Alanya'da evi olan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk defa Alanya'da maç yapmanın sevinciyle geldiklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi

AYTEMİZ Alanyaspor'un karşısına geçen haftalarda kaybettikleri puanları telafi etme planıyla çıktıklarını belirten Hamzaoğlu, "Hedefimiz öncelikle iyi oyundu. Aynı zamanda bazı arkadaşlarımız da çıkıştaydı ve bu arkadaşları görmek için bu maç bir fırsattı. Bunu da iyi değerlendirdik" dedi. Maçtan önce planladıkları her şeyin gerçekleştiğini vurgulayan Hamzaoğlu, iyi bir skorla ayrıldıklarını ve emin adımlarla yollarına devam ettiklerini anlattı. Kalecileri Harun Tekin'in önemli pozisyonlarda iyi kurtarışlar yaptığını ve bir kalecinin yapması gereken şeyleri yerine getirdiğini bildiren Hamzaoğlu, "Ekstra iş de yapıyor. Düzgün ve karakterli. İşine de iyi konsantre oluyor. Zaten takımdaki tüm oyuncularımdan memnunum, bozulmadan yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı. Maçta Pablo Batalla'nın eksikliğini hissetmediklerini de sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı "Ligi 11 kişiyle götürmüyoruz. Herkes kapasitesi ve yeteneği dahilinde her şeyini ortaya koyuyor. Benim için önemli olan da bu. Ben inanılmazı istemiyorum. Yapabileceklerinin maksimumunu istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

23 Eki 2016 - 22:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber