Osmanlıspor - Zürih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu son hafta maçında Zürih'i konuk edecek

PEKİ Osmanlıspor - Zürih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda lider Osmanlıspor, son hafta maçında bu akşam sahasında İsviçre'nin Zürih takımıyla karşılaşacak.
Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, Slovenya Futbol Federasyonundan Matej Jug yönetecek. Osmanlıspor - Zürih maçı Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son haftaya 7 puanla lider giren Osmanlıspor, gruptan çıkmak için büyük avantaja sahip.
Rumen ekibi Steaua Bükreş'e deplasmanda 2-1 yenilerek bir üst tura yükselme şansını son haftaya bırakan Osmanlıspor, taraftarının önünde Zürih'i mağlup etmesi durumunda gruptan lider çıkacak.
Başkent temsilcisi, sahadan beraberlikle ayrılsa dahi ilk kez yer aldığı organizasyonda ismini son 32 takım arasına yazdıracak. Beraberlik halinde Osmanlıspor'un grubu kaçıncı sırada bitireceği ise Villarreal-Steaua Bükreş karşılaşmasının sonucuna göre belli olacak.
Osmanlıspor'un, Zürih'e yenilmesi durumunda da bir üst tura yükselme ihtimali bulunuyor. Villarreal-Staua Bükreş maçı eşitlikle tamamlanırsa Osmanlıspor, iki takıma karşı da ikili averajda üstün olduğu için alacağı her türlü sonuçta turlayacak.
Başkent temsilcisinde sarı kart cezalısı Musa Çağıran ve sakatlığı bulunan Koray Altınay, Zürih'e karşı forma giyemeyecek.
Mor-sarılı ekip, İsviçre 2. Ligi'nde mücadele eden Zürih'e deplasmanda 2-1 yenilmişti.

08 Ara 2016 - 15:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber