Olcay Şahan'dan rakibe gönderme! Flaş sözler...

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcay Şahan, Fenerbahçe maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda imalı mesaj gönderdi ve şu açıklamayı yaptı: Belki başkaları 1 puan aldığı için mutludur

SPOR Toto Süper Lig'de 33. haftanın önemli mücadelesinde Fenerbahçe ve Trabzonspor, Ülker Arena'da 1-1 berabere kaldı. İki takımın da önemli gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçta goller karşılıklı olarak Sow ve Bero'dan geldi. İçeride son iki maçta 1 puan alan Kanarya, 3.'lük koltuğunu son hafta gelmeden riske attı. Trabzonspor da 50. yılda Avrupa şansını kaybetti.Mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.İşte Olcay Şahan'ın maç sonu açıklamaları;"Şansal abi ile Tümer abi çizgilere bakıyordur şimdi. İlk gol kaç santim ofsayt ya da kaç metre. Üzgünüz, ancak belki başkaları 1 puan aldığı için mutludur."

27 May 2017 - 23:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber