Okullarda 'Futbol' heyecanı

Her devrin en popüler sporu olan futbol, ilköğretim okullarında da heyecan yaratmaya devam ediyor

FUTBOL, 7'den 70'e her yaştan insanın gözde sporu olmaya devam ediyor. Alanya Nezihat-Abdullah Doğan İlköğretim Okulu'nda da 3. sınıflar arasında Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvada final oynayan 3/A ve 3/D sınıfları arasındaki karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşma sonucu rakibini Gökhan Metin'in asistleri, Melih Kunt'un golleriyle 2-0 mağlup eden 3/D sınıfı öğrencileri şampiyon oldu. 3/D sınıfı kadrosunda yer alan Melih Kunt gibi, Alanyaspor Belediyespor Minik Takımı oyuncularından Gökhan Metin de güzel futboluyla tüm dikkatleri üzerinde topladı ve izleyenlere "Gelecekte başarılı bir futbolcu olacak" dedirtti.

26 Nis 2017 - 00:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber