Öğrencilerle buluştular

Aytemiz Alanyaspor teknik heyeti, oyuncular ve yöneticiler, Bahçeşehir Alanya Koleji'nde düzenlenen panelde öğrencilerle bir araya geldiler

BAHÇEŞEHİR Alanya Koleji'nin Oba Mahallesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen panele, Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Sportif Direktör Taner Savut, futbolcular Haydar Yılmaz, Daniel Candeias, Emre Akbaba, Wilde Donald Guerrier ve Carlos Garcia Badias katıldı. Panele başkan yardımcılarından Erdal Akgün de izleyici olarak katıldı. Okul bahçesinde alkışlarla karşılanan Alanyaspor kafilesi öğrencilere bol bol imza dağıttı. Daha sonra salona geçildi ve futbolcuların özgeçmişi slayt eşliğinde öğrencilere tanıtıldı. Ardından okulda düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Futbol Turnuvası'nda dereceye giren ilk 3 takıma kupalarını Erdal Akgün, Metin Fahri Özçelik, Taner Savut ve futbolcular verdi. Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolcular, panel sonunda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

19 Eki 2016 - 22:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber