OBA'DA SORUN ÇOK

Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Oba Stadyumu’nda lig maçlarının oynanabilmesi için gerekli olan son hamleler yapılabilmiş değil. Yapımcı firmanın Genel Müdürlüğe teslim ettiği stat İl Müdürlüğü’nün ihalesini bekliyor

İHALESİ YAPILMADI
UZUN yıllar inşaat aşamasında kalan ancak son yıllarda hızla tamamlanan Oba Stadyumu’nda lig maçlarının oynanabilmesi için gerekli olan son hamleler henüz yapılmış değil. Oba Stadyumu’nda lig maçlarının oynanabilmesi için kapılara turnikelerin takılması, tamamının koltuklandırılması, elektronik skorboard takılması, soyunma odalarının kullanıma hazır hale getirilmesi gibi bir çok eksik var. Yapımcı firma bu eksikleriyle birlikte stadyumun teslimini Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne 3 ay önce yaptı. Stadyumdaki eksikliklerin İl Müdürlüğü bütçesinden giderileceği İl Müdürlüğü’nün de şuana kadar ihalesini yapmadığı ifade ediliyor.

BAŞVURU YOK
STADYUMU kimin işleteceği konusu da belirsizliğini koruyor. Şuan tek yetkili Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü. Stadyumun kiralanması konusunda şuana kadar Alanya Belediyesi veya Alanyaspor'un resmi bir başvurusunun da olmadığı ancak önümüzdeki günlerde konunun masaya yatırılacağı öğrenildi. Stadyumun reklam hakları ve kombine bilet haklarının da kimde olacağı, stadyumu kimin işleteceği sorusu netlik kazandıktan sonra ortaya çıkacak. Stadyumun 2010-2011 sezonuna yetişmesi Ağustos ve Eylül ayındaki maçların da gece oynanması bekleniyor. Stadyum için yapılması düşünülen yollar içinse kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği gelen haberler arasında.

#

15 Haz 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber