Oba hızlı başladı

İKİ haftası geride kalan 1. Amatör Küme'de temsilcilerimizden Oba Belediyespor, birinci sırada yer alırken, ardından lig ikincisi olarak bir diğer temsilcimiz Kestel Belediyespor geliyor.

Komşu ilçe temsilcisi Türkler Belediyespor ise ligde aldığı bir galibiyet bir beraberlikle 6. durumda. Genç bir ekibe sahip olduklarını belirten Türklerspor Teknik Sorumlusu Gürsel Atay, "Lige mağlubiyetle başladık. Fakat ikinci hafta aldığımız galibiyetle moralimiz yerine geldi. Obaspor'la oynayacağımız maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Altyapı oyuncularımıza ağırlık verdiğimiz bir kadroyla mücadele ediyoruz bu sezon. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

#

09 Ara 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber