Nice çıkarması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Fransız yıldız Valbuena ve Faslı Belhanda transferlerini bitirmek için Nice'e hareket etti. Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor

BEŞİKTAŞ başkanı Fikret Orman, Fransız yıldız Valbuena ve Faslı Belhanda transferlerini bitirmek için Nice'e hareket etti. Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Valbuena ve Belhanda transferlerini bitirmek için Nice'e gitti. Beşiktaş uzun süre Lanzini'nin transferi için uğraşmış fakat hem oyuncunun hem de kulübü River Plate'in sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle transfer askıya alınmıştı.
1984 doğumlu Mathieu Valbuena, 2006 yılından beri Marsilya'da forma giyiyor. Fransa Milli Takımı ile de Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla adından çok söz ettirmişti. Dış basında Fransız yıldızın Rus ekibi Dinamo Moskova ile anlaştığı öne sürülüyor.
Younes Belhanda ise 2013 yılında Fenerbahçe'nin transfer gündemine oturmuş ancak son anda gerçekleşmemişti. 1990 doğumlu yetenekli futbolcu, Fenerbahçe'ye gerçekleşmeyen transferinin ardından Ukrayna devi Dinamo Kiev'e transfer olmuştu. Belhanda, Fas Milli Takımı'nda Galatasaraylı Amrabat ile birlikte forma giyiyor.

30 Tem 2014 - 14:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber