Neftçi'yle dostça

Alanyaspor, hazırlık kampındaki ikinci maçta Azerbaycan Süper Lig takımlarından Neftçi Bakü ile berabere kaldı. Turuncu-Yeşilli takım, Sinan ile öne geçti. Genç Hasan'ın hatasını affetmeyen Ruslan skoru eşitledi

İLK YARIDA SESSİZLİK

Alanyaspor sezon öncesi oynadığı ikinci hazırlık maçında Azarbeycan'ın önde gelen takımlarından Neftci Bakü ile karşılaştı. Temsilcimiz maça kalede Haydar, savunmada Yasin, Erman, Ahmet ve Keremcan orta alanda Sinan, Timuçin, Barış ve Efecan ilerde Peroviç ve Ayite onbiri ile başladı. Maçın 14'üncü dakikasında Fahmin sağ çaprazdan vurdu top savunmadan döndü. Topu önünde bulan Ailton sert vurdu bu kez top kaleci Haydar'dan döndü. 33. dakikada Barış'ın pasında Ayite çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. Pozisyon yönünden çok kısır geçen ilk yarı, golsüz sona erdi.

GOLÜ SİNAN ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Alanyaspor 3 oyuncu değişikliği yaparak başladı. Kaleci Haydar'ın yerine Alişan, Ahmet'in yerine genç oyuncu Hasan, Efecan'ın yerine Deniz oyuna girdi. İlerleyen dakikalarda Tolga, Alper, Reşo, Mehmet, Uygar, Sergen, Ahmet Özer, Fırat ve Arif gibi oyuncularda oyuna dahil oldular. Alanyaspor mücadelenin 52. dakikasında öne geçti. Bu dakikada Barış'ın pasında topla bsuluşan Sinan, kalecinin yanından topu ağlara gönderdi. Bu gole 74. dakikada Bakü takımı cevap verdi. Hasan'ın kaleciye pasında araya giren Ruslan, topu ağlara gönderdi: 1-1. Bu dakikadan sonra ataklar sonuçsuz kalınca maç 1-1 sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR
- Karşılaşma sıcak bir havada, iyi bir zeminde oynandı. - Mücadeleyi Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, As Başkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Enver Vural ve Muhammet Çetin de izledi. - Alanyaspor'da ayak parmağı kesildiği için düz koşulara yeni başlayan Ganalı futbolcu Nuru Suley forma giymedi. - Teknik Direktör Erhan Altın, maçın ikinci yarısında genç takımdan kampa dahil edilen Hasan, Reşo, Uygar ve Sergen'e de görev verdi. - Maçın ilk yarısında hakemle olumsuz diyologa giren Ahmet Şahbaz'ı uyaran Teknik Direktör Erhan Altın ilk yarı sonunda bu oyuncuyu oyundan aldı. - Alanyaspor kamptaki üçüncü maçını 25 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor'la oynayacak.

24 Tem 2015 - 10:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber