'Ne olursa olsun başkan adaylığını düşünüyorum'

Fenerbahçe'nin eski asbaşkanlarından Ali Koç, başkanı olduğu 1907 Derneği'nin bugünkü buluşmasında Fenerbahçe Başkanlık adayı konusunda önemli bir açıklama yaptı

KOÇ, "2018 yılının Mayıs ayındaki kongrede şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe Başkan adaylığını düşünüyorum" derken salondaki herkes bu sürpriz açıklama karşında şaşkınlık yaşadı. Yurt dışından misafirlerin de bulunduğu ve bir projenin lansmanının yapıldığı buluşmada söz alan Ali Koç, "Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım ancak kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. Ben sözümün arkasındayım, son seçimde dediğim gibi tekrar şu sözü verebilirim, Başkan adayı olmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

24 Eki 2016 - 20:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber