Nazifoğlu: 'Parasını almayan futbolcuyla...'

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Trabzonspor maçı sonrası konuştu

GALATASARAYSportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARLARIMIZ KUSURA BAKMASINLAR"

Trabzonspor'u tebrik ederim. Seyirci maçtan sonra takımı alkışladı. Seyircimize teşekkür ederim. Olmadı, kusura bakmasınlar. Florya'dan gelirken Türkiye'nin dört bir yanından gelen otobüsler gördük. Bu uzun bir maraton, bizi bırakmasınlar.

"OYUN OLARAK SIKINTILARIMIZ VAR"

Takımın mücadelesini beğendim ama oyun olarak sıkıntılarımız var. Çocukların istekleri son dakikaya kadar sürdü. Trabzonspor çok iyi savunma yaptı. Onlar da havadan 3 puan aldı gibi değerlendirmemek lazım.

"HAKEMLER GÖRÜYOR AMA ÜRKÜYORLAR MI?"

Ülkemizde yavaş futbol oynanıyor. Tam bastırıyorsunuz, oyun hızlanıyor ama birisi yatıyor. Hakemlerimiz yetersiz değil, onlar da görüyor ama ürküyorlar mı bilmiyorum. 'Aman ben karışmayayım' mı diyorlar, nedir. Hakemlerin oyunun akıcılığına yardım etmesi lazım.

"HOCANIN İSTEDİĞİ GİBİ OLMADI"

Sneijder için söyleyecek bir şey yok, hocanın tercihi bu. Topu daha fazla orta sahada tutup daha fazla yaratıcı oyuncularla oynamak istedi. Ancak istediği gibi olmadı.

"PARAYI ÖDEMEZSEK GÜÇLÜK ÇEKMEZ MİYİZ?"

Başkan kongrede herkesin önünde 'Yolun sonuna geldik' dedi. Bu nedir, futbolcuların paralarını ödeyemeyecek bir duruma geliriz demek. Ödeme yapmazsak, şampiyonluk yolunda sıkıntı yaşarız. Parasını almayan futbolcuyla şampiyonluk yolunda güçlük çekmez misiniz? Anlamak istemeyenler bunu başka yere çekti.

22 Eki 2016 - 22:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber