'Müsaade etmeyiz'

Radyospor'da 'Özgür Sancar ile Spor Kazanı' programına konuk olan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Konya ve Konyaspor ile ilişkilerimizin bozulmasına müsaade etmeyiz" dedi

KONYASPOR ile yapılan maçtan sonra çıkan olaylarla ilgili konuşan Çavuşoğlu, "Olmaması gereken şeyler bazen oluyor. Tabii ki bir şey olmasını istemeyiz. Zaman zaman kendini bilmeyen bazı taraftarlar tatsızlık yapabiliyor. Konya ile dostluklarımız var. Onlar düzgün bir kulüp. Tatsızlıkların önüne geçmemiz gerek. Bu saatten sonra önümüzdeki zamanlara bakmamız lazım. Konya ve Konyaspor ile olan ilişkilerimizin bozulmasına müsaade etmeyiz" dedi. İnternete düşen görüntüler ile alakalı da konuşan Çavuşoğlu, "Alanyaspor Kulübü'nün görüntü servis etme şansı yok. Bazı kendini bilmez taraftarlar otobüsün camını kırdı, bunlar bizim taraftarımız değildir. Konya taraftarı maça geç geldi. Bu bizim suçumuz değil. Konyaspor taraftarı ilk defa Alanya'ya geldiği için zamanlamayı yapamamış. Stada gelince girişlerin başladığı aşikardır. Stattan çıkarken olaylar oldu. Hiçbir kontrol yapılmadı. Aranan taraftarlarda kesici aletler bulundu. Bunların önüne geçemeyiz" diye konuştu.

'BİZE YAPILANLARI YANSITMADIK'
Konyaspor'a gerekli yardımları yaptıklarını belirten Hasan Çavuşoğlu, "Konyaspor Başkanı Ahmet Şan yardım konsunda kesinlikle yalan söylüyor. Temsilciler orada şahitler. Bizim yöneticilere talimat verdim. 'Yardımcı olun, ilgilenin' dedim. Ben kendisini maçtan önce aradım ve yemeğe davet ettim. Bizden ek kontenjan istediler, bizim de yapımız buna uygun olmadığı için ekstra yer veremedik. Başkanın gözünden kaçtı sanırım. Bize argo kelimeler kullanıldı, biz cevap vermedik. Biz orada birçok yaptıklarını basına yansıtmadık. Biz bu konunun kapanmasını istiyoruz. Hatalı olanlar ceza almalı. Taraftarların otobüsleri taşlamasını iyi karşılamıyoruz. Gerekli cezaları almalarını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

06 Ara 2016 - 22:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber