Milli sporcuya doping şoku

2012 yılında Londra Olimpiyatı'nda 1500 metrede altın madalya kazanan milli sporcu Aslı Çakır Alptekin'den sonra gümüş madalya kazanan Gamze Bulut'ta da doping çıktığı belirtildi

2012 Londra Olimpiyatları'nda 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'in doping yaptığı açıklanmıştı. Alptekin'den sonra, ikinci olan Gamze Bulut'tan da kötü haber geldi. Gamza Bulut'un da olimpiyatlarda doping yaptığı iddia edildi.

2012 Londra Olimpiyatları'nda ikinci olduktan sonra katıldığı yarışlarda başarılı olamayan Gamza Bulut, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) tarafından takibe alınmıştı. Yapılan incelemeler sonucunda biyolojik pasaportunda oluşan normal dışı sapmalar nedeniyle Gamze'nin dopingli olduğunu iddia etti.

06 Mar 2016 - 16:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber