Milli futbolcu model oldu

Trabzonspor’un milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, tatilini memleketi Isparta’da baba ocağında geçiriyor. Yıldız futbolcu Erdoğan, güller diyarı Isparta’nın güzide kasabalarından Güneykent’te gül bahçelerine gitti.

ERDOĞAN'A 1461 Trabzon’dan eski takım arkadaşı şu an Fethiyespor kalesini koruyan Kubilay Anteplioğlu da eşlik etti. Erdoğan ve Anteplioğlu, Akdeniz Bölgesi'nin en yüksek kargo satışı yapan firması VAVİN’in 2016 yaz kreasyon çekimleri için objektif karşısına geçerek gönüllü modellik yaptı. Güneykent’e ve gül bahçelerine hayran kalan Erdoğan, “Gül bahçeleri muhteşem. Çocukluğumuzda dedemin bir bahçesi vardı. Yıllar sonra bu güzellikleri görmek nasip oldu. Bu muhteşem yerleri keşfetmek lazım” dedi.
Öte yandan Erdoğan, Isparta’nın ligde bir temsilcisinin olmamasına üzüldüğünü belirterek, eski günlerine dönme projesine destek vereceğini bildirdi.

11 Haz 2016 - 21:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber