Mahmutlar ve Oba'da Alanyaspor coşkusu

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Alanya ve mahallelerindeki öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Alanyasporum Okulumda' projesinin 4'üncü durağı olan Mahmutlar Selçuklu Ortaokulu'nda düzenlenen söyleşiye, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut, futbolcular Emre Akbaba, Taha Yalçıner ve Cenk Ahmet Alkılıç katıldı. Proje yardımcısı olan Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz açılış konuşmasında projenin amacını anlattı. Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise konuşmasında proje kapsamında fair play kurallarına uyan, bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturmak istediklerini söyledi.

'ŞEHRİ BİRLEŞTİREN UNSUR'

'Alanyasporum Okulumda' projesinin 5'inci durağı ise Obaköy Ortaokulu oldu. Futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca ve Birol Parlak, etkinlik kapsamında öğrencilerle buluşarak imza dağıttı. Etkinlikte konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Şehrimizi Süper Lig'de temsil eden bu takım sizlerin ayağınıza gelmekten gurur duyar. Sizlerin de şehrinizin takımını desteklemeniz gerekir. Ürünlerimizi alarak projeye katkıda bulunduğunuzu gördüm. Hepinize teşekkür ediyorum. Takımımız bu şehri birleştiren bir unsurdur. Genç kardeşlerimizi de tribünlerde görmek bizlere onur verir" dedi. Okul Müdürü Fevzi Yetkin ise Alanya tribünlerinin Türkiye'ye örnek bir taraftar kitlesi olması olacağına inandığını kaydetti. Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Sportif Direktör Taner Savut'un da katıldığı etkinlik oldukça renkliydi.

26 May 2017 - 00:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber