Maçtan notlar... Maçtan notlar...

- Karşılaşma güneşli bir havada, futbola uygun bir zeminde, yaklaşık 10.000 seyirci önünde oynandı.

Ne yaptın Fatih?


- Mücadeleyi Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcılarından Mustafa Görgülü ile futbol şube sorumlularından Bilal Gömeç de izledi.
- Alanyaspor eski başkanlarından Hakan Dizdaroğlu da maçı izleyenler arasındaydı.
- Teknik direktör Muharrem Uğur, geçtiğimiz hafta Sarıyer maçından farklı olarak Hayrullah'ın yerine Mustafa'ya, Serdar'ın yerine de İlyas'a ilk onbirde görev verdi.
- Alanyaspor'u desteklemek üzere Şimşekler Grubu, 50 kişilik bir taraftar topluluğuyla Alanyaspor'a 90 dakika boyunca destek verdi.
- Karşılaşmanın 62. dakikasında rakip savunma oyuncusu Süleyman'a dirsek atan Fatih, doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
- Karşılaşmadan sonra beraberliğe tepki gösteren Adana Demirspor taraftarları, stadyumu terk etmeyerek tribünlerin belli bir kısmını ateşe verdiler. Alanyaspor taraftarları 5 Ocak Stadı'nda mahsur kaldılar.

#

12 Mar 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber