Lumos'ta motivasyon daveti

Kargıcak'ta bulunan The Lumos Deluxe  Resort Hotel & Spa sahipleri Muammer Kodal ve İdris Aksu, Alanyaspor'u akşam yemeğinde ağırladı

SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında cumartesi günü Bursaspor'u ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, Kargıcak'ta bulunan The Lumos Deluxe  Resort Hotel & Spa sahipleri Muammer Kodal ve İdris Aksu tarafından akşam yemeğinde ağırlandı. Davete Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcıları Nazmi Yüksel, Muzaffer Barcın, Nurettin Uludağ, Mehmet Has, genel sekreter Ali Baki Boz, genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. The Lumos Deluxe sahipleri Kodal ve Aksu, Alanyaspor'u otellerinde ağırladıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Turuncu-Yeşilli takımımız Süper Lig'e yükselerek bizlere büyük bir gurur yaşattı. Cumartesi günü de ligin şampiyon takımlarından Bursaspor'u ağırlayacak. Bizler de Bursa maçı öncesi moral ve motivasyon yemeği vermek istedik. Takımımıza başarılar diliyoruz" dediler. 
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, Muammer Kodal ve İdris Aksu'ya davetlerinden ötürü teşekkür etti.

20 Eki 2016 - 19:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber