KRİTİK HAFTALAR BAŞLIYOR

Mardin deplasmanından eli boş dönen Alanyaspor için ligde kabus dolu günler başlıyor. Turuncu-Yeşilli temsilcimiz kalan 7 maçında Sebat, Sarıyer, Körfez ve Çankırı deplasmanlarına gidecek

DEPLASMANDA karşı karşıya geldiği Mardinspor'a mağlup olarak ligde sıkıntılı günlerin fitilini ateşleyen Alanyaspor'u şimdi daha zor günler bekliyor. Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, ligde kalan son yedi maçın dördünü dış sahada oynayacak. Temsilcimiz, ilk olarak 27 Mart Pazar günü Akçaabat Sebatspor deplasmanına gidecek. Turuncu-Yeşilliler Sebat deplasmanının ardından sırasıyla BUGSAŞ, Sarıyer (D), Hacettepe, Körfez Belediyespor (D), Adıyamanspor ve Çankırı Belediyespor (D) takımlarıyla karşılaşacak.
ALANYASPOR, ligde kalan son 7 maçından 5’ini küme düşmeme mücadelesi veren takımlarla oynayacak. Turuncu-Yeşilli temsilcimizin rakiplerinden 51 puanlı BUGSAŞ, zirve takibini sürdürürken, Körfez Belediye’nin ise 38 puanla ligde hiç bir iddiası bulunmuyor. Diğer 5 rakibimiz ise geriye kalan haftalarda ligde kalma savaşı verecek. Alanyaspor'la birlikte ligde kalma yolunda çetin bir yarışın içine gireceğimiz Sarıyer'in 33, Çankırı Belediye'nin 29, Hacettepe'nin 26, Adıyamanspor'un 25 ve Akçaabat Sebat'ın 21 puanı bulunuyor.
Turuncu-Yeşilli temsilcimiz Mardin deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönünce ligde ağır bir yara aldı.

#

18 Mar 2011 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber