Koltuğunu devretti

Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, koltuğunu Hacıkadiroğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Yağmur Kılıç'a devretti

OBA Mahallesi'nde bulunan Hacıkadiroğlu İlkokulu müdürü, rehber öğretmeni ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti. 23 Nisan dolayısıyla makam koltuğunu 4-A sınıfı öğrencisi Yağmur Kılıç'a devreden Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, geleceğin emin ellerde olduğunu söyledi. Koltuğa oturur oturmaz mini bir toplantı yapan küçük Yağmur, ilçedeki spor faaliyetleri, etkinlikleri ve projeleri hakkında bilgiler alarak sorular sordu. Ziyaret sonunda hazırladığı hediyeleri öğrencilere veren Erdal Tamrak, öğrencilerden devam eden yaz ve kış spor okulları ile gençlik etkinliklerine mutlaka katılmalarını istedi.

27 Nis 2017 - 23:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber