Kocaman hakeme yüklendi

Aytemiz Alanyaspor karşısında 3-2 kazanılan maçın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın hakemi Ali Palabıyık'a yüklenerek "Tecrübeli hakemlere güvenemeyeceksek bu iş olmaz. Hakem maçın önüne geçti" dedi

ATİKER Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, "Söyleyeceğim sözler, Alanyaspor takımı teknik heyeti ve yönetimiyle alakalı değil. Bugün iyi de oynadılar. Özellikle biz 10 kişi kaldıktan sonra çok iyiydiler. Takıma da geçmiş olsun diyorum. Alanyaspor deplasmanı iyi, iyi bir takım var, iyi oyuncular var ve çok zor bir deplasman. Onların ötesinde de bir zorluk var, bunu da net yaşadım. Bunu etkileyen en önemli nedenlerden biri de maçın önüne geçen hakem kararı. Bu ülkenin en önde gelen hakemlerinden olan, ismini duyduğumuzda bize güven telakki eden, bugüne kadar yaptıklarıyla anılan iyi bir hakem ve bugün oyunun önüne geçti. Oyunun önüne geçen çok şey vardı. Önce bunları çözelim ki sonra oyunu konuşalım. Doğru başladık iyi gidiyordu işler. Alanyaspor da, biz de pozisyonlara girdik. Belki en zor deplasmanlardan biri. Aslında hakem açısından da rahat bir hale getirdik. Bir anda kırmızı kart çıktı. Ne olduğunu anlayamadık. Sonra bir baktık ki alakası yok. Bunu iki taraftan irdelemek lazım. Oyuncular gol attıktan sonra sevinecek, bu işin doğası bu. Kaldı ki hiçbir oyuncumuzun attığı golden sonra rakip takımı rencide edici bir şey yapmasını onaylamıyoruz. Durup dururken ne gördün? Sadece ellerini açmış, seyirciye bir hareket yok. Ne gördün de attın? Anlaşılır gibi değil. Bir anda A'dan Z'ye değişen oyun. İkinci yarıda çok doğru oynadılar. Beraberliği de yakaladılar. Çok zorlandık, psikolojik olarak da geriye düştük. Maçın sonlarında biz de istedik. Biraz şuursuzda olsa onlar da istedi ve bize döndü. Bu kalitede bir hakemin yaptığı hata anlaşılır gibi değil" ifadelerini kullandı.

04 Ara 2016 - 17:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber