Kızlar duble yaptı

Bayanlar Basketbol Bölgesel Ligi Play-Off mücadelelerine iyi başlayan Alanya Belediyespor, Denizli Seviye Okulları'nın ardından Akdeniz Üniversitesi'ni de mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı

TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Bölgesel Play-Off maçlarında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Tekrar yükselmek istediği bir üst lig için mücadele veren Alanya Belediyespor, Denizli Seviye Okulları'nın ardından önceki gün de Akdeniz Üniversitesi'ni yendi. Rakibini 79-57 mağlup eden kırmızı beyazlılar, 3. maçını ise 26 Mart Pazar günü deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Kazandığı takdirde 3'te 3 yaparak avantaj elde edecek olan Alanya Belediyespor, maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. 75. Yıl Spor Salonu'nda yaklaşık 1,5 saat idman yapan potanın perileri "Bursa BŞB engelini de aşacağız" dediler.

23 Mar 2017 - 23:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber