Kestel kayıp istemiyor

Süper Amatör Küme 2. Grup'ta bir maç eksiğiyle Manavgat Belediyespor'un ardından ikinci durumda bulunan Alanya Belediyesi Kestelspor, Pazar günü kendi sahasında Etibank Ferrokrom'u ağırlayacak

ANTALYA Süper Amatör Küme 2. Grup'ta lige iyi bir başlangıç yapan ve 5 maçta 4 galibiyet, 1 de beraberlik alarak 13 puan toplayan Alanya Belediyesi Kestelspor, Pazar günü Milli Egemenlik Stadyumu'nda Etibank Ferrokrom takımını konuk edecek. Geçtiğimiz hafta lider Manavgat Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan ve galibiyeti uzatma dakikalarında kaçıran Kestelspor, Etibank engelini aşarak namağlup unvanını sürdürmek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdüren mavi beyazlı ekip, Teknik Direktör Haydar Durusoy gözetiminde 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Durusoy, takımda yakalanan olumlu havanın sonuçlara da yansıdığını söyledi. Durusoy, "Geçtiğimiz hafta grubumuzun favorilerinden olan Manavgat Belediyespor ile deplasmanda karşılaştık ve galibiyeti son anda kaçırdık. Bu tür maçlar olacaktır. Önemli olan yükselen performansımızı her hafta daha da yukarılara taşıyabilmek. Kestelspor olarak yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Etibank engelini de aşarak namağlup unvanımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

27 Eki 2016 - 21:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber