Kestel doludizgin

Alanya Belediyesi Kestelspor sahasında konuk ettiği Antalyagücü'nü, başarılı futbolcu Ömer'in tek golüyle 1-0 yenerek namağlup ünvanını korudu

ANTALYA Süper Amatör Küme 1. Grup'ta harikalar yaratan ve play off oynamayı çoktan garantileyen Alanya Belediyesi Kestelspor, bugün sahasında konuk ettiği Antalyagücü'nü 1-0'la geçti. Kestel Sahası'nda saat 14.00'de başlayan mücadeleyi az sayıda Kestelspor taraftarı da izledi. Maça yedek ağırlıklı bir kadro ile başlayan Kestelspor, ilk yarıda baskılı oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı. 2'inci yarıda oyuna giren Kestelspor'un golcüsü Ömer, dakikalar 68'i gösterdiğinde şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu galibiyetle namağlup ünvanını koruyan Kestelspor taraftarlarını ve Alanya Belediyespor yönetimini sevindirdi.

17 Oca 2016 - 16:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber