Kestel BAL'a kilitlendi

Antalya Süper Amatör Küme'de play off maçlarını garantileyen Alanya Belediyesi Kestelspor, grup müsabakalarında kalan son dört haftayı play off’a hazırlık süreci olarak değerlendirecek

PLAY-OFF hazırlıklarına başlayan Kestelspor, bir taraftan takviye çalışmalarına başlarken, diğer taraftan da Eftalia Resort Otel’de 10 günlük kampa girdi. Play-off hazırlıkları ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Alanya Belediyesi Kestelspor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Bugüne kadar ligde oynadığımız 13 maçın 12’sini kazandık, birinde ise berabere kaldık. İki grupta oynanan Antalya Süper Amatör Küme'deki 18 takım arasında tek yenilgisiz takımız. Hedefimiz BAL Ligi ve bu hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Takımımızın konaklamasından yemeğine kadar itina gösteriyoruz. Oyuncularımız 3 yıldızlı otelde konaklıyor. Kestelspor’u play off maçlarına hazırlamak amacıyla kampa aldık. Kamp Eftalia Resort Otel’de ve 10 gün sürecek” dedi. Play off maçları öncesi kadroyu güçlendirecekleri yönünde açıklamalarda da bulunan Erken, “Play-off maçlarının başlayacağı 17 Ocak tarihine kadar 3 oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu transferlerden ilki Nijeryalı oyuncu Saheed Abdulganiyu oldu. Yerli iki oyuncu daha transfer edeceğiz ve play off öncesi kadromuzu güçlendirmiş olacağız. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız” diye konuştu.

06 Oca 2016 - 10:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber