'Kazanmak için oynayacağız'

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk 2'nin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız" dedi

BAŞKAN Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig yarışında kritik bir döneme girdiklerini ve cumartesi günü oynanacak Göztepe maçının kolay olmayacağını söyledi. Ligin sonuna gelindiğini ve kritik bir noktada olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk 2'nin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız" dedi.

"KENETLENMELİYİZ"
Göztepe maçında camia olarak kenetlenmeleri gerektiğini dile getiren Başkan Çavuşoğlu, "Oba Stadyumu'nu doldurmalıyız. Passolig kartı olmayanlar 5 dakikalarını ayırarak çıkarabilirler. Bu takım Alanya’nın takımıdır ve herkesin sahip çıkması gerekiyor. Taraftarlarımız Vartaş Elazığspor maçında tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdu. Onları o maçta mutlu edemedik ancak bundan sonraki süreçte mutlu etmek için her şeyi yapacağız" diye konuştu. "ÇOK

HEYECANLIYIZ"
Oyunculara ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çavuşoğlu, "Şampiyon olmak için sahada her türlü mücadeleyi sergileyeceğiz. Öncelikle Göztepe maçını atlatmamız gerekiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız. Heyecanın olmaması zaten normal değil. Takımın inancından kimsenin tereddüdü olmasın. Son haftalar her zaman zor geçer ancak futbolcularımız kendilerine yakışanı yapacaklar" dedi.

04 May 2016 - 20:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber