“Karşıyaka'dan puanla döneceğiz“

ALBİMO Alanyaspor hafta sonu karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Saat 11.00’da başlayan idman koşu, ısınma ve kor çalışmasının ardından sona erdi

ALBİMO Alanyaspor

hafta sonu karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Saat 11.00’da gerçekleşen idman koşu ve ısınma ile başladı, kor çalışmasının ardından ise sona erdi.

Antrenmanı izleyen ALBİMO Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu evlerinde 4 maçtır kaybettiklerini söyledi. Antalyaspor'u yendikten sonra Elazığspor'a mağlup olmalarının kendilerine yakışmadığını belirten Çavuşoğlu, "İçerideki 4 maçın ikisinde galip olsaydık şimdi 23 puanımız olacaktı ve Karşıyaka maçına çok rahat bir şekilde çıkacaktık" dedi.

Futbolda her türlü neticenin olabileceğine dikkat çeken Çavuşoğlu, Elazığspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Çavuşoğlu, “Oyunun ikinci yarısında daha iyi oynadık. Maçta pozisyonlarımız vardı. Maçta 5 dakika içinde 1-0 mağlup iken 2-1 öne geçme şansımız oldu. Bunu yapamadık ve penaltı pozisyonuyla da maçın geri dönüşü olmadı" diye konuştu.

Penaltı pozisyonlarının tartışmalı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çavuşoğlu şunları söyledi: “Penaltı pozisyonunda müdahalenin ceza sahası dışında olduğunu herkes biliyor. Ancak penaltı pozisyonun altına sığınmayı da doğru bulmuyorum. Herkes hata yaptığı gibi hakemlerde yapıyor ve yapacak. Ancak daha dikkatli olmalılar. Bazı maçlar direk puanlara etki ediyor. 2-3 maçta biz bunları yaşadık. Bu hatalar da bizim 6-7 puanımıza mal oldu ama her şeyden önce kendi bağını kendin keseceksin. İyi oynayacaksın, gol atacaksın, mücadele edeceksin ve maçı kazanacaksın, hepsi bu. Biz gol atmalıydık. Galip gelmeliydik. Hakem bizim bir penaltımızı vermemiş de olabilir. O da bir mazeret değil ama biz öncelikle iyi oynamamız gerekirdi. İyi oynadığınızda da golü bulursunuz. Bazı pozisyonları da değerlendiremedik ve mağlup olduk. Bu mağlubiyet bizi gerçekten çok üzdü. Futbolcularımız bunu inşallah telafi ederler. Bütün çalışmalarımız da ona göre. Bizi zorlu bir Karşıyaka deplasmanın maçının bekliyor. Ligde alt üst kavramının yok. Herkesin herkesi yenebilecek ve puan alabilecek güçte. Zor bir maç ama bir çıkış yakalamamız için oradan puan ve puanlarla dönmeliyiz.".

17 Ara 2014 - 18:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber