Kardemir Karabükspor - Alanyaspor maçının hakemi belli oldu

MHK, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan maçları yönetecek hakemleri açıkladı

BUNA göre, Aytemiz Alanyaspor'un 11 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçını FİFA Kokartlı tecrübeli hakem Mete Kalkavan yönetecek. Bu sezon Süper Lig'de 7, TFF 1. Lig'de 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ve Avrupa U21 Şampiyonası'nda 1 maç yöneten Mete Kalkavan, Turuncu-Yeşilli takımın bu sezon Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 kaybettiği mücadeleyi de yönetmişti. Bu önemli maçta Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini de Serkan Tokat yapacak.

08 Ara 2016 - 15:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber